Zoek
Sluit dit zoekvak.

De leukste reisgadgets

Met de juiste reisgadgets geniet je nog meer van je vakantie. Welke reisgadgets tijdens jouw volgende reis echt niet mogen ontbreken? We hebben de 6 leukste reisgadgets voor je op een rij gezet. Fijne reis alvast!

E-reader

E-reader

Tijdens je reis zullen er veel momenten zijn dat je even moet wachten en je iets zoekt om de tijd door te komen. Je kunt je Instagram feed blijven doorbladeren, maar dat houdt ook een keer op. Met een e-reader bij de hand heb je toegang tot al jouw favoriete boeken en tot alle boeken die al een hele tijd op jouw lijst staan van boeken die je nog wilt lezen. Oftewel een e-reader mag niet ontbreken als reisgadget in jouw rugzak.

Prijsindicatie: €200

Bekijk op bol.com >

Luckies Adventure Journal Reisdagboek

Luckies Adventure Journal Reisdagboek

Een ‘afkrasbare’ bucketlist voor de avonturiers onder ons die de wereld willen zien door middel van unieke en spannende belevenissen. Dit dagboek bestaat uit 64 pagina’s met ‘must-do’ ervaringen over de hele wereld. Er staan 8 krasbare wereldkaarten in om elke ervaring ‘af te krassen’ om je dagboek goed bij te houden. Deze kaarten bestaan uit 4 categorieën: natuur, cultuur, sportieve activiteiten en culinair. Zo is er voor iedere avonturier wel een spannend idee. In totaliteit liggen er 300 ideeën om je te inspireren en te prikkelen, wat er ook gebeurd…. Het avontuur wacht op je!

Prijsindicatie: €26,70

Bekijk op Amazon.nl >

Dopper Waterfles

Dopper Waterfles

Wat maakt de Dopper Original (450 ml) de beste herbruikbare waterfles voor jou? Om te beginnen is het de meest duurzame waterfles van de planeet. Nogal een uitspraak? Dit is het bewijs: een Cradle to Cradle Gold-certificering voor de gehele Dopper Original collectie. Jazeker, een wereldprimeur. Die certificering is het bewijs dat jouw oceaanvriendelijke fles, van ontwerp tot het einde van de levensduur, aan de strengste milieueisen en ethische normen voldoet. 100% recyclebaar: klaar voor een circulaire economie waarin verspilling niet bestaat omdat materialen eindeloos opnieuw gebruikt worden.

Prijsindicatie: €15

Bekijk op bol.com >

Travel Waist Wallet

Travel Waist Wallet

Verrijk je leven met de nieuwe Vibe 100 Heuptas van Pacsafe. Met deze sportieve en slanke heuptas kun je onbekommerd van elke trip genieten. De heuptas is namelijk voorzien van eXomesh slashguards, Carrysafe slashguard bandjes en een PopNLock veiligheidsclip om je tas ergens aan te kunnen bevestigen. Met ruimte voor een 7 inch tablet (iPad mini).

Prijsindicatie: €79

Bekijk op bol.com >

Luckies Kras Wereldkaart

Luckies Kras Wereldkaart

Op de prachtige Scratch Map Deluxe kun je bijhouden welke steden of landen je al hebt bezocht. Onder de speciale goudkleurige kras laag worden de landen in prachtige kleuren zichtbaar. De originele Scratch Map Deluxe kraskaart van de wereld is een schitterende hoge kwaliteit landenkaart en heeft een afmeting van 82,5 x 59,4 cm. Een geweldig cadeau voor een ieder die van reizen houdt en wordt geleverd in een cadeau verpakking koker!

Prijsindicatie: €14

Bekijk op bol.com >

Casio G-Shock

Casio G-Shock

Dit stoere horloge is een G-shock horloge van Casio. Het horloge heeft een kunststof horlogeband en -kast en een oversized horlogekast van 52 mm. Een sportief, opvallend horloge met een robuuste look en handige functionaliteiten. Het horloge draait op een accuraat Quartz uurwerk.

Prijsindicatie: €89

Bekijk op bol.com >